ArrangementenBij meelmolen de Herder vindt u de leukste en interessantste arrangementen!


 

Een rondleiding door de meelmolen is leuk en leerzaam. Bovendien is een rondleiding bij ons uit te breiden met een leuk arrangement. Onderstaande arrangementen zijn naar uw wensen nog aan te passen en te combineren. Bel of mail ons en vraag naar de vele mogelijkheden! (Natuurlijk zijn alle opbrengsten van het Poorthuisje ten bate van het onderhoud van de meelmolen.)

Arrangement De Ambtenaar

Het draait om de wind

Bent u ook zo benieuwd naar de werking en de oude techniek van meelmolen de Herder, maar wilt u ook de bijna 200 meter hoge megawindmolen “de Ambtenaar” van zeer dichtbij aan het werk zien? Wij bieden u een uniek arrangement inclusief een deskundige rondleidingen in de beide molens, heldere Power Point presentaties. Bovendien krijgt u 2 x een kopje koffie of thee en heerlijk huisgemaakt appelgebak.                                                                                                     

 12,50 p.p. (minimaal 10 personen)

Arrangement Medemblikker Rondje

Met de schuit er op uit!

Na ontvangst in het Poorthuisje met koffie of thee met eigengemaakt appelgebak krijgt u eerst een leuke rondleiding door de meelmolen. Daarna gaat u met een originele open tuindersschuit een rondje door het mooie Medemblik. De tocht duurt ongeveer een uur.

15,- p.p. (minimaal 10 personen)

 

Arrangement Opperdoezer Rondje

Met de schuit er op uit!

Na ontvangst in het Poorthuisje met koffie of thee met eigengemaakt appelgebak krijgt u eerst een leuke rondleiding door de meelmolen. Daarna gaat u met een originele open tuindersschuit een rondje door het pittoreske Opperdoes (Westfries Giethoorn). De tocht duurt ruim een uur.

18,- p.p. (minimaal 10 personen)

Rondleiding meelmolen en koffietafel

Naast een leuke rondleiding door de meelmolen krijgt u in het Poorthuisje een kopje koffie of thee met heerlijk huisgemaakt appelgebak.

5,50 p.p.

 

Rondleiding meelmolen en extra koffietafel

Naast een leuke rondleiding door de meelmolen krijgt u in het Poorthuisje 2 x een kopje koffie of thee en heerlijk huisgemaakt appelgebak.

7,00 p.p.

 

Rondleiding meelmolen en luxe koffietafel

Naast een leuke rondleiding door de meelmolen krijgt u in het Poorthuisje naast een kopje koffie of thee met heerlijk huisgemaakt appelgebak een kom soep met stokbrood.

9,50 p.p.

 

Rondleiding meelmolen en lunch

Naast een leuke rondleiding door de meelmolen krijgt u in het Poorthuisje naast een kopje koffie of thee met heerlijk huisgemaakt appelgebak een kom soep met stokbrood en 2 broodjes ham en/of kaas.

12,50 p.p.

 

Rondleiding meelmolen en luxe lunch

Naast een leuke rondleiding door de meelmolen krijgt u in het Poorthuisje naast een kopje koffie of thee met heerlijk huisgemaakt appelgebak een kom soep met stokbrood. Daarnaast krijgt u 2 luxe broodjes met jus d' orange of frisdrank.

15,00 p.p.

 

Na het bezoek aan de meelmolen is het mogelijk om met uw gezelschap nog even in een sfeervolle omgeving samen te zijn.  Hieronder geven wij u een aantal mogelijkheden.

Molenarrangement 1   (duur: ca. 4 uur)

rondleiding meelmolen  -  2 x koffie/thee  -  appelgebak  -  sfeervol nazitten*  met: 2 x koud hapje +  2x warm hapje  +  pinda's op tafel

20,00 p.p.

 

Molenarrangement 2   (duur: ca. 4 uur)

rondleiding meelmolen  -  2 x koffie/thee  -  appelgebak  -  sfeervol nazitten*  met: 2 x koud luxe hapje  +  2x warm luxe hapje  +  pinda's en rauwkost op tafel  

22,50 p.p.

 

Molenarrangement 3   (duur: ca. 4 uur)

rondleiding meelmolen  -  2 x koffie/thee  -  appelgebak  -  sfeervol naziiten* met: 2 x koud luxe hapje  +  2x warm luxe hapje  +  zoutjes op tafel  +  soep (tomaten-kippen)  +  salade (vlees-vis)  +  ijs/fruit  +  koffie of thee toe

27,50 p.p.

                                                                                  * exclusief sterke drank en Klap van de Herder (ons eigen biertje)